Fra Drammen til Ottestad

 


Drammen Havn,hit vil min bil bli fraktet med båt og her skal vi møtes,tøøft !


Fotografert i Pennsylvania av vår mann C

Jeg vil her legge ut litt info angående henting av bilen i Drammen og kjøreturen hjem til Ottestad.Har fått meg en fotograf som skal dekke turen med film
og stillbilder,blir morro å ha for vinterkveldene som kommer ! Det må jo bli litt bilder om det skulle skje noe også,havari f.eks må jo få litt oppmerksomhet.

09062013
Bilen er nå i Bremerhaven,DE og venter på transport opp til Drammen.


Autoracer

12062013

Bilen er nå på veg over til Drammen i båten Autoracer,blir det henting 1406 ? Hmm ,jeg tviler på det !
Jeg trodde at registrering skulle bli kjapt utført men ....... Elverum tidligst 14/8 !! Et søk på andre stasjoner ble en liten redning,fikk time på Gjøvik 16/7
Jaja,det får nå være det samme bare jeg får på skiltene.

13062013

Jeg har vært på besøk hos Toll,en litt underlig affære.Jaja,jeg fikk da betalt inn momsen og nå er det klart for henting av kjerra.Henting i Drammen ved Risgarden en gang etter kl 1300.Tar med litt starthjelp,oljeskvett og noen liter bensin samt litt værktøy så man er selvhjulpen der nede.Hadde vært fint med oppholdsvær men ......

14062013

Turen ned til Drammen gikk nesten på skinner,bommet litt i Drammen men tok det fint inn.
Jeg og min bror Rune kom oss innenfor bommene og fant ganske raskt fram til parkeringen der bilen stod,utleveringen gikk problemfritt.
Bilen startet opp på andre forsøk og derfra og hjem gikk den som ei klokke,litt uvant å kjøre en såpass gammal bil men morro !


Her står bilen,ferdig "registrert" !


Der er jaggu meg å, med "hjelm" og adgangskort !


Foto tatt utenfor porten i Drammen


Motoren ser jo pen ut,nytt ?


Vi stopper på Skedsmo for en liten strekk og en pølse eller noe annet,det var godt med en stopp.


Fint vær så det er nesten bare morro dette her !

Da er bilen endelig på plass hjemme i Ottestad,nå må man sjekke ut bilen og få den registrert.Røde skilt er ikke noe morro.


Bilvask

Det var godt å få denne inn på gardsplassen,og en vask var faktisk nødvendig.Det var mye støv/skitt på bilen etter transport fra USA og hit.
Det har vært kjeltringer på ferde, bakrutesjalusi er stjålet ! Bare festene sitter igjen etter dem.

Bilen er ellers helt grei og jeg har fått den bilen jeg ville ha.Det mangler litt på enkelte plasser men det lar seg ordne uten store kostnader.
Motoren er litt "vanskelig" men en justering av forgasser løser det.Motoren har en Holly dobbelpumper med elektrisk choke så da man fant ut det virket alt så meget bedre
Litt ulyd i drivverk men forhåpentligvis er dette også enkelt. Forstilling-/styring er ikke bra og bremser ?? nåja,man får da stopp på bilen !

Jeg er pr dd fornøyd og ser fram til å få denne registrert.

15062013

Jeg var ute på tur i dag,måtte bare besøke mannen som har hjulpet meg fram til dette.Han sitter inne med mer kunnskap om dette enn meg og han ble egentlig
litt overrasket over hvor bra denne bilen er.Mye nytt er montert inn,og det meste ser faktisk bra ut.Ingenting er så bra at det ikke kan bli bedre,her er det en del å gjøre.
Bremser og styring er et punkt som må bli viet større oppmerksomhet.Det er bra men kan bli så mye bedre med nytt utstyr.Det samme med lys på bilen.
Vurderer å skifte ut innmaten i baklysene med litt mer moderne teknologi, LED. Det blir litt forandringer det er helt klart,penger vil bestemme hva som kommer og
ikke minst prioritering av rekkefølgen her.
Jeg må nok også lære meg at det å ha gammal bil betyr en del arbeid også på meg. Jeg har kjøpt meg et godt utgangspunkt !!


Adresselapp som sitter på frontruta

Dette startet opp for snart et år siden,24 juni 2012 og det har jo skjedd noe på dette året.Det som ble det mest alvorlige var jo at mor døde,biljakten var da godt i gang
og var jo et lyspunkt i en grå hverdag akkurat da.Jeg har sett på mye bil i dette året og sikkert sendt fra meg mange gode biler men ..... nå er det historie.
Da kan jeg sette sluttstrek for denne historien og heller gå videre med en sak som bileier og alle sider ved den.Det kan jo bli en morosam sak ..... eller ikke
Jakten på bilen er definitivt over nå når bilen er parkert i garasjen og jeg kan da bare få takke Ole Jacob for all hjelp i dette prosjektet.

Back           Eier