Da er avgjørelsen tatt,jeg reiser ned til Tenerife i November på en to-ukerstur denne gangen også.Jeg skal nok en gang sjekke inn på Columbus,ett litt slitt men helt ok hotell og er man heldig med romplassering kan utsikt fra balkong være helt topp !


Her er hotellet,nesten midt på bildet og dette har jeg tatt med et Konica/Minolta Dimage X1

Denne gangen vil jeg ta med mitt Nikon D300 med litt utstyr,ikke alt men litt.Tirsdag 4 nov reiser jeg nedover,og er vel innsjekket på Colombus sånn ca kl 1600 om alt går etter planen da.Det skal bli fint med noen dager der nede igjen........................

Startet ikke så altfor godt,reiste innover mot Gardermoen fra Ottestad ca kl 0630 og det var tåke.Det ante meg at dette ville føre til forsinkelser men det ble ikke så galt,ble vel ca 1 time. Flyturen med Boing 737-800 var jo ikke så alfor morsom,veldig trangt men man overlevde da dette også.
Ankom Tenerife South - Reina Sofia Airport noe etter oppsatt plan og tilslutt var man da framme ved Aparthotel Colombus og ferien kunne endelig ta til.


04112008 kl er 1830

Dette bildet viser litt av Playa Las Americas og hotellet Tenerife Sol som jeg har brukt en del ganger.Dette var faktisk det første jeg gjorde,måtte sjekke kamera ! Etter den noe sene ankomsten ble det en kjapp shoppingtur,må jo ut å kjøpe vann og drikkevarer samt litt nøtter og annet spiselig.Det ble jo selvfølgelig en tur ut,kan jo ikke sove bort ferien heller ! Dagen etter var det ut på tur,ned til strandpromenaden for nyte livet i fulle drag,legger ut noen bilder fra årets utflukt.


Det er ikke helt topp vær i dag,skyet men god temp.


Hvor er det blitt av den tungt trafikerte gata ?

Det har jo skjedd noe positivt ,her gikk det en gate med masse trafikk og støy men dette er jo mye bedre.


Et voldsomt støynivå på denne "ferja" her men fytti katta og den gikk !


På en av mine turer i nærområdet var jeg rett i nærheten av TF1 og fikk denne kollegaen i søkern.


En ambulanse på tur


Et nattbilde av området rett nedenfor hotellrommet


Bussholdeplassen utenfor resepsjonen


Her sitter en avslappet figur og nyter kvelden.

Tatt en kveld det var skikkelig sommertemp,mye lys som kommer fra flere kilder gjør bildet "urolig"


Her var det spill hver dag fram til ca kl 2100,at dem gidder !


Her er farten satt opp og er økende,vi skal hjem.....!


Mt Teide tatt fra flyet på veg hjem,flott sted.St Crus passeres,see you later !

Da var denne turen over,gikk som planlagt dette.Været var ok hele tiden og jeg ble heller ikke for full nå heller ! Jeg må jo passe på meg selv og det går jo ikke med 7 i promille.Jeg skal nok nedover igjen,ingen ting som tyder på noe annet. Z u !

Back