TUR 2


Jeg har vært på denne øya noen ganger nå og leiebil man jo ha.Mine turer har vært av to ukers varighet og da har jeg brukt leiebil siste uka,som regel mandag,tirsdag og onsdag.St Cruz oppe i nord-øst er litt av ei gryte,trafikken er rimelig stor og kø er ganske vanlig.Bildet er tatt på ca 500 m over havnivå.Nå har jeg kommet ganske høyt,ca 1000 m og skogen begynner å bli litt glissen.Her oppe i Las Canadas på ca 1800 moh er skogen ganske imponerende,og det er mye av den.
Det er ikke lett å se men det er faktisk ganske mye folk her også.
Etter å ha kjørt gjennom denne skogen dukker dette opp,Teide,en "sovende" vulkan.
Her står jeg rett over skydekket,det er nesten bare å gå bort å ta på skyene !
Nesten samme plass men tatt dagen før,kraftige saker,både mann og fjell.Mannen er litt for stor men det gjelder ikke fjellet.

Toppen

Her er toppen,3718 moh og en dag skal jeg være der oppe,enten pr taubane eller etter en lang tur på oppmerkede stier oppover fjellet.Her er et bildet fra kraterbunnen,dette gjør seg så absolutt best live.Imponerende.

Det går utoverbakke

Nå går det nedover,her er det bratt.På toppen er det sommer og sol,men se på skydekket........Her starter morroa,herfra og de neste 5-8 km var det ingen ting å se,sikten framover var på det meste 30 m,ikke mer heller mindre.Kort sagt en jævlig kjøretur,men slike ting "glemmer" man fort.


Tenerife