Det er Oktober 2002 og jeg er på tur.Det er snart landing på Aeropuerto de Tenerife Sur - som er  hovedflyplassen på sørsiden av øya.Denne øya er kjent for blant annet dette *** , men det er jo lenge siden og alle lærte noe av dette.


Mnt Teide,utsikt fra et flyvindu

Da er man ferdig med den kjedlige flyturen og nå kan ferien starte.Sjekker inn på Hotel Colombus,et leilighetshotell og får denne utsikten  ? Spiller ikke så stor rolle,jeg skal ikke sitte her hele tiden så det er ikke så nøye.Det kan jo være noe å se nede ved bassenget,damer f.eks .......

 


Strandpromenaden,ca 10 km med asfalt-/steinbelagt gangveg nesten helt uten motoriserte kjøretøy.

Strandpromenaden i Playa Las Americas,totalt ca 10 km lang og et populært sted.Her har jeg mange timer om dagen går mye langs havet og tar gjerne en kaffe eller noe annet.Kveldstid er det fint med middag her nede ved havet


En stille og rolig dag langs promenaden,det er varmt og nesten vindstille.Det er slike dager man vil ha der nede,very nice !

Havbassenget blir pusset opp og dette er tøff jobb i solsteiken,støping av bunnplate og legging av steinheller.Det var varmt for de som jobbet her også,det så man på gutta.


Dette bildet er rappet fra turistbyrået sine nettsider,de blir nok ikke sure for det håper jeg.

Stranda ved Los Cristianos er fin,her har jeg vært mange ganger.Det er ikke svart lavasand her,tilkjørt sand fra Sahara.Stort sett fullt hver eneste dag og slik skal det vel være ?

Disse to sykebilene hjelper en mann med hjerteproblem,pasienten var i hvertfall levende ved avgang til sykehuset.

Back