Sommersesongen 2019

06011969 --- ble bilen min solgt for aller første gang,info fra Martirapporten.
Sommeren 2018 ble ikke så mye brukt fordi hus og garasje måtte ha noe vedlikehold,mye av tiden i mai-juni ble brukt.Det går dårlig med maling-/beis i regnvær så da tar det litt tid men nå er det unnagjort. Vi har litt igjen men det er vel nesten gjort på ei helg om været er på vår side.

Forden er i orden og der skal det nå bare være å starte opp ! Det er slik jeg vil ha det,måtte det bare vare,jeg har ett par småting - litt elektrojobb og fjærpakka ? Jeg bare må bytte ut hovedlysene da alt av lysjustering er utslitt/rustet.Jeg bytter da ut alt med nye deler i lykteinnsatsene og nye led-lamper ? Bra lys men synes det blir litt feil med moderne lysteknikk ..

04022019

Sesongen ser ut til å bli litt spennede,ikke for bilen men meg ! Det ser litt mørkt ut akkurat nå men ....

03032019

Jeg har vært litt usikker på sesongstart men det ser en god del lysere ut for øyeblikket,måtte det vare !

01042019

Da er vel sesongen i gang for min del,bilen ble hentet hjem fra lager og den startet opp nesten uten protester.Jeg måtte sette på litt ekstra power men da kom åtteren i gang for full musikk !


Endelig ute igjen

Rett ut fra lageret en liten bar flekk,det er vår i lufta !


1 april og bilen er hjemme for sesongen,alt ok så langt

Bilen ble kjørt hjem via den lokale bensinstasjonen for litt påfyll av luft i dekk og full tank med Esso 98 oktan.Litt tidlig men det er pga noe som skal skje litt lenger ut i april.

21042019

Det er klart at jeg ikke får kjørt så mye som jeg ønsker pga operasjon og jeg bare må ta det med ro en stund.Jeg ville det ikke slik men må vel ta helsen først ellers er det vel ingen vits
i å ha den gamle bilen.Det blir kjøring men ikke noe før langt ut i mai sånn er det bare ......

29042019

Bilen står parkert og jeg venter på de gode signalene fra kroppen,sliter litt om dagen men det går over.Jeg skal ta bilen ut en tur i morgen,teste litt.

08052019

Da ble det en kort premieretur for sessongen,bryggetur og ei pølse.Litt kjølig men fullt brukbart vær for å være ute et par timer.

15052019

Det ble en tur på Brygga i kveld,mye bil og fint vær !


Min 1969 mod


En flott Chevy


En kraftig Mustang,427 motor i denne !

Det er slike kvelder man vil ha der nede,flott vær og masse folk !

16052019

Dagen ble litt lettere enn jeg hadde trodd på forhånd,jeg ble vel i praksis frikjent for videre arbeid med kreftsaken min.De fjernet alt via operasjon,jeg skal nå være fri for spredning sier legen ved AHUS.Jeg må jo bare tro på det.

27062019

Ny innmat i baklysene og nå ble det montert slik det skal .... trur eg !


Vasket og klart,venter på mekaniker som tar de nødvendige skritt her.


Skitten bil gitt ! Jaja,ble jo litt bedre etter hvert da

Jeg har tidligere hatt digitale innsatser i baklyktene men den ene virket dårlig etter en stund.Savnet ble for stort så da kjøpte jeg nye innsatser og fikk pro hjelp til montering,mekaniker av yrke så da blir det bra.Han har gjort det samme på egen bil så montering gikk veldig bra og det lyser godt der bak nå,takk for hjelp Trond ! Det ble rengjort før montering av baklysene både karrosseri og lamper.

06072019

Mustang Speed Week,arr på Elverum Hovedflyplass og ett mekka for Mustangfolk og andre motorfolk.Til tross for mageproblemene måtte jeg bar ta turen og det gikk bra.Litt regn men det gikk bra det også,tåler da litt !


Bilen til RallyRuth og min og ett par andre fordprodukt.


2016 mod Super Snake,flott bil det der !


John Ricard og sjåfør Elisabeth på veg inn


Noen flotte fordbiler her ja !

16072019

Det har ikke gått som forventet med meg,bilen er ok men jeg ?? Sliter med en tarm som ikke er helt ok,ikke noe farlig men jæ**** plagsomt og jeg må bare ta tiden til hjelp.Det har blitt bedre men ikke nok til at jeg vil ta noen lengre turer,må ha med egen do da ! Mustangen har jo fått luftet seg da,ikke så mye men litt.

 

Index