Her kommer resten fra og med 0107,tror det blir bedre med to avdelinger.Første del av sessongen er over og det har jo gått stort sett bra,jeg har vel vært noe slapp ang dette med cruising og klubboppmøter.Livet består av mer enn gamle biler men er jo litt trivelig da.Bilen har fått en liten oppgradering,ny forgasser er montert og det merkes.Noen nye deler i forstilling så bilen er ok.
Neste blir nok litt verre,vurderer ny lakk på bilen ........


06072018

Mustang Speed Week er i gang på Elverum og jeg bare måtte ta en tur i dag også.Litt morro å se alle bilene og mye trivelige folk også.


Bilen min parkert og venter på at jeg skal bli ferdig


Sånn kan man jo gjøre også,sladdet skiltnummer på bilen.

Dagens fangst med kamera ble ca 90 bilder med mye fine biler.Alt kommer ikke her,blir fort for mye det.


Tore H med sin Shelby GT 500


Trond H,Bjørn A og JR med sjåfør Elisabeth

Lørdag var jeg på plass igjen,må jo få med hovedretten ! Utstilling og streetlegal i sommersol er helt greit,litt varmt ute på "flyplassen" men det går helt fint.


En 1969 mod i nesten riktig farge ..... min ?

Denne tar jeg med pga fargen,nesten slik jeg vil ha det


2018 mod Mustang GT,lydløs .....


Man er jo på en småflyplass så da ble det slik


Min bil parkert på sidlinja,passer best der så uvasket som den er

Nok en gang har klubben klart å få laget til et flott stevne her på Starmoen.Det var i følge folk ca 250 Mustanger på plass denne dagen,mange var det det var sikkert.Da får man bare håpe at de blir
værende i Elverum i mange år enda.Det er noen som har lyst til å flytte dette har jeg hørt men ... flytte til Hamar da ! Nei,det går ikke da det vil skape liv i byen.

14072018 Espa

Da var det tid for en tur til Espa og Tajet langt oppe i lia,litt fint oppi der da.Jeg og noen andre fra klubben var der i fjor og håpet jo på noe sånt i år også.
Alle våre drømmer ble innfridd,flott vær og mye bil,litt mer i år sies det.250 biler i fjor og denne dagen ble det visst 360 ! Spennvidden her er stor,alt fra minste moped til nyere Mustang GT og Shelby,lastebiler og traktorer.


Foto Hans-Petter Lyshaug

Her er jeg på veg opp til showplassen,grusveg og det ble bemerket av enkelte.Vi må nok tåle å kjøre litt på grus også,ikke farlig det.


Studebaker Avanti,ikke så mye å se av disse


En Scania 142


Ford 6600 i god stand


Tore Nyborg og hans Olds til venstre,min 1969 mod


Mustang Shelby og en liten Pontiac Fiero,klubbmedlemmer

Det var mye bil og stort sett god kvalitet også,det var også en god del motorsykler av god årgang.Været ble vel i tøffeste laget for noen,de reiste tidlig.Jeg gjentar nok turen neste år også.Klage ? kanskje litt lite folk i servering men ellers ? nei.Flott jobb av Turbokjerra !

18082018

Jeg har ikke vært så aktiv med Mustangen den siste tiden,flere små årsaker til det.Bilen går fint nå etter justering og ny forgasser.

15092018

Da ble det en litt lengre tur på meg denne gangen,Doorslammers Yankee Car Club Kirkenær hadde sessongavsluttning ! Fin tur i fint vær og bilen gikk t/r helt uten feilslag,var vel ikke redd for annet heller.
Vi avtalte møte på Husum i Løten for felles kjøring ned til Kirkenær,stopp i Flisa for kaffe og en røk for de som har den hobbyen. Det ble kjøring nedover på vestsidevegen,forholdsvis stille og rolig der.
Det ble vel kjørt noe slik som 180 km til sammen og bilen fungerte.


De fleste fra Hamarklubben samlet foran to stk Mustang,Rekstad og Andreassen sine


Tore Nyborg med sin flotte Olds,en vinner


1941 Ford


1950 Ford F1


1957 Belvedere


En fin 1970 mod Mustang


2011 Camaro SS

Det ble noen fine timer ute på plassen der,mange bra biler og stort sett så var turen en tier.Blir nok ikke siste tur til Kirkenær,må nok bli litt bedre på qruisingdelen min.Jeg har nok gått glipp av mange trivelige stunder med bilen.


1969 Plymouth Road Runner

Da var en liten avhandlig fra turen presentert,trivelig dag !

 

29092018

Det er snart slutt på denne sessongen,bilen blir parkert i Oktober må bare få kjørt litt til så .... god natt !
Bilen parkeres i samme lager som sist,helt fin plass det.Ulempe at man ikke får gjort noe på bilen der inne da.Det er vel heller ikke noe spes som skal utføres.

02102018

Det snør på enkelte plasser i fylket i dag,dette blir nok ikke liggende men snart er sessongen over ...... bare å innse det.

07102018

Det nærmer seg lagertid og bilen er klar for den lange søvnen.Det kan bli mange fine dager enda men .... kuldegrader nesten hver morgen nå og snøen kommer stadig nærmere.Må nok bare innse at sessongen er over,så tar nok telefonen i løpet av kommende uke.Da kommer den ut igjen rett før påske om været tillater det,samme som med inneværende sessong.Jeg har heller ikke noe stort på gang,kun litt elektrisk som står på arbeidslista.Ut fra lager i uke 14 eller 15 ?

10102018

Det ble en tur til Brygga og Kroneparken i kveld,kjempevær hele dagen og ca kl 1830 var det vel ca 15 grader der nede.Litt dårlig oppmøte i kveld men det er greit,sent på året og mange har parkert.


Jeg var alene der en stund før denne Corvetten kom trillende.Det ble etter en stund kjørt opp til klubblokalet og en kaffe der.

11102018

Dette ble siste tur for sesongen,fint kjørevær og bilen går som den skal.Jeg satser på å få den ut fra dvale rett før påske,været bestemmer.Det er ingen kjente store feil på bilen og det som er skal fikses ASAP.

Til del 1               Index