2013 Audi A4 Allroad

Mye vann har rent i Mjøsa mens jeg har vurdert bilbytte,at det skulle ta så lang tid var jo ikke noe planlagt.Jeg skal vel ikke være bygdens kjappeste her heller ! Jeg ville ha en stasjonsvogn med dieselmotor og firehjulstrekk og gjerne med automat.Volvo V70 har jo,MB C220 4matic og Audi og BMW,disse var alle med i en god stund før jeg tok avgjørelsen.Bestemte meg vel egentlig mandag kveld 13/8 men reiste ikke før onsdag 15/8 for å se på bilen.Det meste ser jo fint ut på salgsinfo men det stemte godt her,bilen var min ! Det ble en 15 min arbeidstid på pc så var bilen "min" og ferdig registrert ! Valgte å kjøre den nyere bilen hjem,sølvreven stod igjen og skulle hentes noe senere,det ble gjort fredag 17/8.
Biljakten er over ! bilen fant jeg via Finn.no og den stod i Vestfossen,litt langt unna kanskje men det går.Bilen har vært på leasing og vært i drift hos et firma i Oslo,direktørbil ?


Flott bil dette her,foto selger


Bakfra,slett ikke ille der heller,foto selger


Kommandosentralen,foto selger


Da var det klart,vinterhjul lastes opp,foto Ola


Da var "nybilen" parkert ved trappa hjemme,endelig nytt leketøy !

Motordata : Euro V, 2.0 TDI 177 hk /4200 omdr./min., 380 Nm /1750-2500 omdr./min.

Jeg har vel kjørt bilen ca 650 - 700 km og det har selvfølgelig gått helt greit,noe annet ville ha vært veldig overraskende.Feil og mangler kommer nok senere .... om de kommer da.
Tre turer Vestfossen - Ottestad trekker opp litt. Det er mye nytt og masse muligheter via knapper og MMI-sentralen.Jeg må nok be noen om hjelp til en del av dette,men det går nok bra.Jeg sliter litt med programmering av tidsur til Webasto,fungerer via fjernkontroll men litt kort rekkevidde.

Søndag 19/8,en kjøretur for å hjelpe bror min med skyss,greit å ha skyss når man drar på firmatur til København.


Da er det bare å vente på turbussen og noen slitne arbeidsfolk.

Lurer på om jeg skal ta en polering av vinterfelgene,lettere å holde rene da.Mye kjemisk dritt på vintervegene våre !


Lette og greie felger å polere,lettere vintervask.Felgene ble polert med Meguiars da det var det første jeg så på,samme hva det er tror jeg bare noe blir gjort. Ta de en tur til før omlegg ?

28102018

Jeg har skaffet meg lager for hjul,skifter nå på dekkbutikk og har hjulsett på lager der.Dette er jo enkelt og greit men det koster jo litt da.Bilen har nå trillet i ca 2 mnd og den fungerer
slik den skal,sikkert en del kritikere som ikke liker det ! Vi går nå en vintersessong i møte og det skal bli spennende med såpass sterk motor og automatgear.Jeg får jo god hjelp av Quattrosystemet da,men ser ikke de helt store utfordringene.Vinterfelger er polert og blir nok litt lettere å vaske.

30102018

Da kom vinteren på besøk,10-15 cm med snø og rundt null grader gir kjempeføre.Bilen står godt parkert i garasjen på sommerhjul ! ,jaja det går bra og hjulbytte skjer på mandag.Det blir regn og varmegrader de neste dagene så hjulbytte går nok bra på mandag.

05112018

Da kom dagen da jeg fikk satt på vinterhjul,med pigger ! For første gang siden 1988 kjører jeg nå med piggdekk,de var for gode til å kastes så da .... blir det sånn.Det blir nok bare en eller to sessonger med piggdekk.

05122018

I dag ble bilens tilhengerfeste klargjort for bruk for aller førse gang,feste og krok er uten merker og ja helt nytt !

03032019

Bilen har fungert i ca 6 mnd uten noe spes å bemerke.Da er det bare å håpe at det fortsetter !

10062019

Bilen blir denne helga behandlet av en bilmann,vask-polering-rens etc Da holder det seg pent i en god stund til,forhåpentligvis da

 


Back